Kurkuma - Természetes kurkuminnal és E-vitaminnal

Kurkuma - Természetes kurkuminnal és E-vitaminnal

3.090 Ft

Clear
Kategória: Készletinfó: 0 db Termék azonosító: 39

A Kurkuma jótékony hatásai

A kurkuma népszerűségének igazi titka azonban a kurkumin nevű összetevője. A kurkumin egy erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns jótékony hatással lévén a szervezet szinte minden rendszerére – a bőrre, az anyagcserére, a szívre és vérerekre, még az agyra is!
Lehetséges, hogy ez a jelenleg ismert legerőteljesebb természetes gyulladáscsökkentő.
Amikor a szervezet szenved, függetlenül attól, hogy egy sérülésről, betegségről van szó, vagy a környezeti toxinoknak való kitettségről, vagy oxidatív stressz okozta bántalmakról, az első reakciója a gyulladás.
A szervezet így lép közbe, hogy helyreálljon és meggyógyuljon. A gyulladás leggyakoribb tünetei a hőérzet, a duzzadás és a fájdalom.
A rövid idejű gyulladás egy természetes folyamat, amely segít a testnek meggyógyítani önmagát és visszatérni az optimális működéshez.*


Kiszerelés: 60 kapszula (928 mg x 60 db)

Adagolás: napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Aktív összetevők a napi ajánlott adagban (1 kapszula)

Név Mennyiség *NRV
Kurkuma 500 mg **
amelyből kurkumin 25 mg **
E-vitamin 7,35 mg 61,25%

*: NRV napi beviteli referenciaérték felnőttek számára
**: NRV nincs meghatározva

OÉTI notifikációs szám: 14398/2014.

Minőség: A Kurkuma és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesek nem szedhetik az esetleges méhösszehúzó hatás miatt.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.