30 napos Feszes Has Program

30 napos Feszes Has Program

4.990 Ft

Clear
Kategória: Termék azonosító: 1

Ez a Videósorozat 30 nap SZÁLKÁSÍTÁSRÓL szól! Az egyenes és a haránt hasizmok edzéséről, valamint a core izom részeként a mély hasizmok megerősítéséről. 


Szeretnéd látni a gyönyörű álomszép, szálkás, feszes hasad, amit most még csak elképzelsz, pedig tudod, hogy ott van? 


Remélhetőleg mindannyian tudjuk, hogy nem a hasizom edzéstől lesz szálkás hasunk, bárcsak ilyen könnyen menne, haha. De arról meggyőződhetünk, hogy a hasizmunk ott van, a párnácskák alatt. Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy készen állsz arra, hogy lásd a szép hasizmaidat! 


Mire van ehhez szükséged? 


- Erős hasizmokra, vagyis az egyenes és a ferde hasizom erősítése, egyaránt fontos a szálkás hasizomhoz, különböző, változatos gyakorlatok kombinációival. Nem mindegy milyen gyakorlatokat végzel és mit eszel. Amikor versenyre készülök, heti 6 nap végzek hasizom gyakorlatokat, mellete pedig odafigyelek az étkezésemre. 

- A core izmunkat zsírraktár fedi, mindenki raktároz valamennyi zsírt a teste különböző területén, így van, akinek nem is kell a hasizmait edzenie, akkor is látszódnak. Ha Te inkább a hasadon raktározod a zsírtömeget, akkor Neked többet kell egy kicsit dolgoznod rajtuk. 

- Aludj jól, ne stresszelj túl sokat, miért? A stressz növeli a kortizol hormon szintet, ami pont a has körüli zsírraktárat gyarapítja. 


Mostmár csak annyi a dolgod, hogy csatlakozz és élvezd az edzéseimet! ♥︎